Harry Styles


Szerkesztője: Vampire Girl
Bevezető: Harry Styles egy népszerű, LA-i színész, akiért tinilányok milliói rajonganak. Dominica Lambrick pedig egy egyszerű, hétköznapi lány, aki Londonban él a családjával. A Sors mégis úgy dönt, életük szálait összehúzza, mégpedig nem is akárhogyan. Egy szerencsétlen katasztrófa következtében a lány bátyját, a fiú pedig anyját veszíti el. Egy nem túl romantikus találkozás keretében pedig a két fiatal is megismerkedik. De ez nem minden. A lány hatalmas változáson megy keresztül. Különleges képességek birtokában áll, mely később újabb sebeket szaggat majd fel.

Szerkesztője: Kiss Lia
Bevezető: Minden olyan gyorsan történt. Egyik percről a másikra,miközben én alig fogtam fel mi is történik velem. Nehéz volt,de nem csak nekem..A környezetemnek is. Neki is! Talán Neki volt a legnehezebb.
Hiszen,ha józanul gondolkodik az ember rá jön,hogy az életben nem minden úgy történik,ahogy azt szeretné,s bizony néha el kell vesztenie olyan embereket akiket soha nem akart. Akiket magához akart láncolni egy életre,annyira fontosak voltak számára. A többség ezt azzal magyarázza,hogy biztos semmi jelentősége nem volt az életedbe.. Csak jött és ment.
Pedig ez nem így van.Az én elmém mást diktál.Nem adja fel ilyen könnyen,hiszen mindenki okkal lép be az ember életébe,de utána már mi rendelkezünk a joggal,hogy eldöntsük ki marad,s ki megy..
Én is döntöttem erről,mégpedig úgy hogy Őt továbbra is az életem részeként szeretném tudni.De nem volt mit tenni..
Minden jel arra utalt,hogy Én nem voltam más a szemében mint egy nyári kaland..egy nyári szerelem...

Szerkesztője: SummerB
Bevezető: Daisy és Phoebe Tomlinson születésnapjuk alkalmára egy cirkuszi előadást kapnak, amit szeretett bátyjuk ajándékoz neki. Az ikrek emellett teljesen odavannak Louis legjobb barátjáért, ezért hát a kérésük így szólt: "Hagy legyen velünk Harry is!"A kérésre elégtételt téve Harry Styles is Doncasterbe utazott ünnepelni a lányok 10. születésnapját.Hogy Abbie Miller és Harry Styles sorsa, hogy keresztezi egymást megtudhatod a történetből!

Szerkesztője: Naomi Stanley
Bevezető: Életem legnehezebb döntése volt magam mögött hagyni Miskolcot, és vele együtt az egész eddigi életemet. Éppen ezért nem voltam képes teljesen elszakítani magam mindentől; nem bírtam volna ki a sógorom, és a nővérem nélkül, éppen ezért ők voltak az egyetlenek, akiket beavattam a tervembe.
Csúnya dolgot tettem, és tudom, hogy mások talán egy erkölcstelen ribancnak tartanak miatta, de ez van, megtettem, szeress így vagy sehogy. Apám jólmenő ügyvéd, egész Európában sok melója van, gyakran hónapokig nincs otthon. Kisebb koromban addig dajka vigyázott rám - futotta, anya legalább olyan jól kereső sebész volt - amíg a szüleim dolgoztak. Nem csak rám, ránk. Eszterre, a nővéremre, és rám.
Anya halála után megváltoztak a dolgok, a balatoni nyaralót, és a pénzét mi ketten örököltük a testvéremmel, és biztonsági okokból azt is mindketten egy új bankszámlára irányítottuk - megfelezve -, amiről apa nem tud. A temetés óta apa még annyit se járt haza mint az előtt, állítólag a munkája lett több, de mindenki szerint csak egy új családdal foglalkozik; szép új feleség, esetleg egy becsúszott kisbaba, külföldi ház, nyaraló... Időnként hazajön, de csak mert rengeteg ruháját otthon hagyta, gondolom a látszat kedvéért.
Nem is gondolkodtam, mikor a zsebembe csúsztattam az asztalon felejtett bankkártyát; csak mentem a fejem után. Az első bankban lekértem az egyenlegét - tíz éves korom óta tudom a kódját -, elosztottam kettővel, a felét a nővéremék számlájára, a felét a sajátomra utaltattam. A lánya lévén minden gond nélkül megtették amit kértem. Még tőlem is szokatlan sebességgel dobáltam minden ruhámat bőröndökbe, néhány fontosabb személyes tárgyat pedig a kézipoggyászomba tettem, minden mást dobozokba pakoltam. Nem volt kérdéses merre megyek, már csak a jegyekre volt szükségem.
Eszti és Istyu is abszolút megértették az álláspontom. Szíves örömest süllyesztették a dobozaim a gardróbuk mélyére, de csak azzal a feltétellel, hogy a rendszeres jelentkezés mellett megígértem azt is, hogy amint találtam lakást, és van munkám szóljak, jönnek ők is utánam. Talán azóta tervezték a külföldre telepedést, hogy összejöttek, és ez az esküvő, majd a gyerek érkezése után csak erősödött bennük.
A legrosszabb az volt, mikor az alig pár hónapos unokaöcsémet kellett hátrahagynom. Hatalmas barna szemekkel meredt rám, látta az arcomon végigfolyó könnycseppeket, és azt hogy az anyja szomorú, ezért ő sem mosolygott, csak kérdőn nézett rám hosszú perceken át, míg én búcsúzkodtam tőle, tőlük. Természetesen az állatainknak is találtak ideiglenes szállást. Az övéken kívül még egy kutyát befogadtak, egy másikat örökbeadtak egy barátnak, aki már egy ideje keresett egy mopszot, a macskát pedig a szomszédokra bízták, akiknek már így is volt vagy három.

Szerkesztője: SummerB
Bevezető: Helena Evans élete megváltozott 2012. december 03-án, mikor három férfi megerőszakolta. A lány többé nem volt a régi, óvatos lett, csendes, szemérmes.Három évvel az eset után Lena Bostonból NewYork-ba költözik rég nem látott barátjához, bizonyos Adam Smith-hez, aki készségesen befogadja a lányt, s segít neki felépülni; munkát keres neki, bemutatja pár embernek, köztük egy meghatározó személynek, aki jelen volt Lena ominózus estéjén. A lány újra átéli azokat a megpróbáltatásokat, mikor a srác feltűnik az életében, és - látván Helenához való ragaszkodását - nem is akar távozni a közeléből.
Vajon Helena képes lesz feldolgozni a történteket, és új lappal kezdeni mindent? Képes lesz visszatérni régi önmagához vagy már nincs is visszaút?

Szerkesztője: Lily és Rebecca
Bevezető: Adott egy fiatal, gyönyörű lány, kinek mindene megvan, ami egy csodálatos élethez kell, de amióta az eszét tudja, egy valamit akar csak: szabadságot. Ez az egy kell neki. Kitör az életéből, mely eddig fojtogatta. Ám, mikor Manchesterbe ér, rájön, az élet nem olyan, mint gondolta. Méltóságát feladva fogad el egy ajánlatot, melynek koránt sem köszönhetően találkozik egy férfival. Pár mámoros együtt töltött óra azonban elég is ahhoz, hogy Skylar élete fenekestül felforduljon, miután visszaélnek vele.

Szerkesztője: Dodo
Bevezető: Harry Styles vagyok. Sikeres énekes egy szuper bandában és nagyképű, ezt bevallom mindent megkaptam, eddig! Erre találkozok egy lánnyal aki más. Most már őt akarom, de mi van akkor ha csak azt az egy dolgot nem kaphatom meg amire oly nagyon vágyok? Egyet tudok, nem adom fel!

Szerkesztője: Macy Claudia Morrow
Bevezető: -

9. http://ablindgirlslife.blogspot.ro/
Szerkesztője: Tina Malik
Bevezető: Amy Gray. Egy vak lány, akit a szerencse összehoz, egy igen különös személlyel, Harry Styles-al. A sztár először nem nagyon akarja elárulni, hogy ki is ő valójában, de a sors úgy akarja, hogy ez ki derüljön. Vajon mi lesz a folytatásban?

Szerkesztője: RamonaCroatian.
Bevezető:  Lassacskán lecsoszogtam a konyhába. Ittam egy pohár vizet, ami nagyon hideg volt. Éreztem, ahogy folyt le a torkomon, onnan a hasamba. Úgy éreztem, mintha egészben nyeltem volna le egy jégdarabot. Elindultam a nappali felé. A karácsonyfaégő gyönyörű fénye beárasztotta az egész szobát. Minden olyan csendes volt. Az egész ház kongott az ürességtől, csak én voltam otthon. Kinéztem a hozzám eső legközelebb ablakon. Hóesés téli este volt. A hópelyhek csak úgy hullottak az égből, ami persze csodálatos, s megvan a varázsa. Távolból kutyák ugatását lehetett hallani, s a fogyó holdat egy duci felhő takarta el. Tőlünk tökéletesen átlehetett látni a szomszéd házba. Egy boldog családot láttam, akik megfelelő módon ünneplik a Szentestét. Szívemet fájó érzés marcangolta. amitől szabadulni nem tudtam, és soha nem is fogok. Később bebaktattam a fürdőszobába, megmostam a fogam, átöltöztem pizsibe végül visszatértem a kis birodalmamba, saját szobámba. Csak a saját szobámba lehettem az aki valójában vagyok. Ott nem bántottak azért, hogyan nézek ki, mit viselek, milyen zenét hallgatok, s hogy nem olyan az életem mint a többieknek.
Ahogy kinyitottam az ajtót, legjobb barátom szaladt oda hozzám, a kis Nancy. Lehajoltam, megsimogattam fehér kis bundáját, majd az ölembe kaptam és vele együtt behuppantam az ágyba. Csak feküdtem, és feküdtem, közben agyam kattogott, akárcsak a falon lévő óra. Tik. Tak. Ezt még anyukámtól kaptam a tizenhetedik születésnapomra, azaz két hónappal ezelőtt. Az egyedüllét, a magány megőrjített. Ölembe vettem fehét laptopom, felnyitottam, s rá mentem a legismertebb közösségi oldalra, onnan a Twiterre, ahova ezt írtam:
@Emily_Davis: Forever alone. Inkább elalszom, hátha az álmom szebb lesz a valóságnál. xx
Azt tettem amit kiírtam. Laptopomat letettem a mellettem lévő kis asztalra. Tulajdonképpen most nem kell nagyon megerőltetni az embernek magát, hogy az álmom szebb legyen a valóságnál. Sőt. Olykor elgondolkozom azon, van-e értelme egyáltalán élni? Mind a két álláspontra képes voltam felhozni ép eszű érveket.
Miközben ezen merengtem, szemhéjam felmondta a szolgálatot egy egyre csak csúszott lejjebb, és lejjebb. Elnyomott az álom. Néha nem tudjuk eldönteni mi valóság, és mi álom. Gyakran érezzük azt, hogy: "Ezzel a csodával én már találkoztam." Ezt az érzést nevezik Deja vu-nak. Vajon csak a valóságban ismerhetjük fel álmainkat, vagy az álmokban is a valóságot? Velem az utóbbi történt.

11. http://testembenalelked.blogspot.hu/
Szerkesztője: L.T.P
Bevezető: Te mit tennél, ha egy reggelen arra ébrednél, hogy nem a magad ura vagy? Te mit tennél, ha a szíved egy másik testben folytatná rég megszokott lüktetését? Te mit tennél, ha az életed, egy egyszerű kis hiba miatt a feje tetejére állna? Csakúgy, mintha mi sem történt volna szemet hunynál felette? Mosnád kezeidet?
Hát nem hinném! Képes lennél visszafordítani a dolgokat? Rendbe tudnád hozni egyedül az elbaltázott életed? A válasz egyszerű : NEM!
Viszont, a kulcs, az nem más mint egy egyszerű mondat :
" Hiszen, csak egy tárgynak látszott."
Csak látszott!
Ugye, Harry?

12. http://psyhotic-love.blogspot.ro/
Szerkesztője: Sweety
Bevezető: Csak egy átlagos nap a rendelőben, mint mindig. Ugyanazok a betegek, ugyanazok a problémák, ugyanazok a megoldások. Ez a folyamat addig tartott, míg Ő megjelent. Feltűnése a rendelőben, nem csak a médiának, hanem a betegeknek is felkeltette a figyelmét. A híres szupersztár megjelenik a pszichiátrián? Mégis miért?

13. http://avaltozasjo.blogspot.hu/
Szerkesztője: Domii
Bevezető: Mary Parker egy átlagos londoni lány, szüleivel él. Kevés barátja van, ezért egész nyáron kis sem mozdul otthonról. Ha épp nem a gép előtt van, akkor telefonról osztja meg bejegyzéseit. Anyja és apja egy idő után megelégelték ezt és elküldték lányukat vidékre, egy táborba, annak reményében, hogy igazi barátokra lel. Mary természetesen fel van háborodva, hisz nem tett semmi rosszat, szülei mégis elküldik az isten háta mögé. A lány nem tehet mást, elmegy, de nem számít semmi jóra, de arra végképp nem, ami valójában történni fog vele...

14. http://hannaandhazza.blogspot.hu/
Szerkesztője:  Mrs. Styles
Bevezető:  Egy átlagos lány és A fiú története.Nincs benne semmi különleges,ez talán veled is megtörténhet.Hiszem, hogy mindenkinek lesz az életében egy "Harry" aki szeret,és megvéd mindentől.
Minden a suliban kezdődik.Megismerik egymást, és rájönnek, bennük több közös van, mint hitték.Először csak barátok,együtt mennek fagyizni, vagy éppen megviccelik nem éppen menő osztálytársaikat.Lassan minden nap együtt lógnak,és sok dolog természetessé válik.Egy ölelés,egy puszi már semmit sem jelent.De ezt csak az elején gondolták így.Időközben Harrynek bejön az élet,felfedezik a híres tehetségkutató műsorban,ahol tovább jut.Hanna támogatja,mindig mellette áll,de amikor meglátja barátját más lánnyal,elgondolkozik kettőjük kapcsolatán.Megfordul a fejében, hogy talán nem kéne sokat találkozniuk,felesleges.Egyszer Harry híres lesz,akkor már úgy sem működne.
Megérezte. Harry Styles neve világszerte ismertté válik,amire ő maga sem számított.Elszakadnak egymástól 3 hosszú évre.Nehéz időszak,amit mindketten nehezen viselnek.Hanna Jake oldalán vigasztalódik,míg Harry kiélvezi a hírnév minden egyes percét.Tartják a kapcsolatot, de csak távolról,mert az átlagos lánynak folytatnia kell a gimit,a tehetséges fiúnak pedig ki kell használni a lehetőséget, ami az ölébe hullott.A legnagyobb meglepetésükre nem szólóban folytatta pályafutását,ugyanis bandába került. Nicole javaslatára összeraktak 5 idegen fiút,akik a csúcsra vitték közös erővel.
Semmi sem csendesül le,pláne amikor Harry Styles visszaérkezik szülővárosába.Nagyon megváltozott,alig lehet ráismerni.Teljesen új külsővel,tulajdonságokkal tér haza,semmit sem feledve.
Ezek után mi lehet?

Szerkesztője:  Sky
Bevezető: -

16. http://arewe-friends-orweare-more.blogspot.ro
Szerkesztője:  G.B. Evelyne
Bevezető: Tudod, hogy milyen egy átlagos lánynak, hírtelen híressé válni? Új városba köztözni, ahol minden léptét figyelik? Új embereket megismerni, akik nem mindig a barátságodat akarják, hanem csak a hírnevedet...Tarts Zoey-val és megtudod.

17. http://elrabolva-londonban-harrystyles.blogspot.hu/
Szerkesztője: Cassie Easley
Bevezető: -

18. http://change1dream.blogspot.hu/
Szerkesztője: Kitti Szász és Csenge Koós
Bevezető: -

19. http://whenisawyouifellinlovee.blogspot.ro/
Szerkesztője: G.B. Evelyne
Bevezető: -

20. http://tevagyazeletemm.blogspot.ro/
Szerkesztője:G.B. Evelyne
Bevezető: Hope, (17) Londonban él. Az apukája még születése előtt elhagyta (azóta semmit sem tudni róla), az anyukája 2 éve halt meg. Hope a legjobb barátnőjénél lakik Lissa-nál. Egy incidens miatt megismerkedik a One Direction csipet csapatával. Louval, Harryvel, Niallel, Liammel és Zaynel is nagyon jól érzi magát, de közülük csakaz egyik kerül igazán közel hozzá... Vajon ki lesz az a személy, aki miatt az eléte teljesen megváltozik?

21. http://moment-in-time-roxy-hazza.blogspot.ro/
Szerkesztője: G.B. Evelyne
 Bevezető: Tudod, hogy milyen az amikor a legjobb barátodban találod meg egyben a szerelmedet is? Minden perced vele töltöd és boldog vagy mellette? Majd egy nap lelép, egy szó nélkül? Te pedig csak arra tudsz gondolni, hogy mit rotottál el?Nem tudod? Hát akkor kövesd Roxy életét és ő majd megmutatja neked, hogy milyen is...

22. http://whitorwithoutyouharrystyles.blogspot.ro/
Szerkesztője: G.B Evelyne
Bevezető: Ez a történet Ashley Simsonról szól(18). A szüleivel Londonba költözik, majd egy csoda folytán...ami Ashnek inkább szerencsétlenség...megismerkedik öt fiúval...akiket eleinte nagyon utál...de utána beletörődik a sorsába...és az egyikkel egyre közelebb kerülnek egymáshoz.Vajon melyik srác lesz az az öt közül?

23. http://appearances-aredeceiving.blogspot.ro/
Szerkesztője: G.B Evelyne
Bevezető: Jenna Gilbert élete nem átlagos. Kiderül, hogy akikről azt hitte eddig, hogy a szülei, nem is azok, csak örökbe fogadták Őt. Van egy bátyja, aki egy híres bandának a tagja, megkeresi őt és elmondja neki, hogy ki is Ő valójában. Befogadják! Szerelmes lesz, egy olyan személybe akiről azt hitte, hogy élete szerelme. De mi van akkor, ha van még egy valaki, aki iránt többet érez, mint egy szimpla barátság? Titkos találkák. Titkos beszélgetések. De mi lesz akkor, ha kiderül a titok? Mi lesz vele, ha már egyikkel sem lehet együtt? Mit szól majd mindehez a bátyja? És ha kapna még egy esélyt a választásra, kit választana? Kivel lehetne igazán boldog? Jenna igazi élete akkor kezdődött el mikor találkozott a bátyjával!

24. http://ipromisetoyouthatiwillloveyou.blogspot.hu/
Szerkesztője: Kinga
Bevezető: A történet főszereplője egy átlagosnak mondható lány Demi, akinek élete fenekestől felfordul amikor egyik nap szó szerint belevetődik Harry Styles kezeibe. Érdekes fordulatokat tervezek benne:) 1 biztos unalmas nem lesz:)

25. http://lifeistooshort-to-wait.blogspot.hu/
Szerkesztője: Susan
Bevezető: -

26. http://mylifeisnotadrea.blogspot.hu/
Szerkesztője: Hipster
Bevezető: -

27. http://amodellugynok.blogspot.hu/
Szerkesztője: Hannah
Bevezető: Jade Brighton 19 éves. Modellként dolgozik. Imádja a munkáját, nem ezt, hanem azt, amelyik veszélyes. Amelyik oldalát senki sem ismeri. Másodállásban ugyanis ügynök, időzsaru. Feladata, hogy megvédje a jelent, melyet elvetemült emberek megakarnak változtatni azzal, hogy visszamennek a múltba. Jade eddig minden feladatát tökéletesen elvégezte, azonban egy nap új társat kap, akivel már korántsem ilyen egyszerű az élete...

28. http://harrystylesfanfiction1d.blogspot.ro/
Szerkesztője: Anett
Bevezető: -

6 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Bevennéd az én blogom is légyszi? http://www.crazyhope.eoldal.hu/

  VálaszTörlés
 3. Szia! Kitennéd a blogomat kérlek?:)
  fearinwonderland1d.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 4. szia, az én blogom is kitennéd ?:) Köszi :3
  http://theinvisibleescapade.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Szia! Nemrég kezdtem egy Harry fanfictiont, de már a tizenötödik fejezetnél tartok. Ha valakit érdekel lessen be, ha neked is tetszik ki is rakhatod.
  http://summerlovefanfic1d.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 6. Hali ^^
  Nemrég kezdtem el egy blogot Harry-vel a főszerepben, most tartok a 10. résznél. Ha érdekel nézzetek be: www.mertnem.blogspot.hu

  VálaszTörlés