2013. június 5., szerda

Harmadik bejegyzés

Hali. Ma ismét egy kis 1D bloggal bővült az oldal. De ezen kívül kaptam egy Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne és Harry Styles - os blogot is.
Továbbá az egyéni blogohoz is feltöltöttem legalább 5 blogot. Remélem nézegetitek őket.
Az email címemre továbbra is várom a blogokat. Akár a tied akár nem,
Minnél több blog gyűlik össze, annál több kategóriával bővül az oldal. Csináljuk a világot :)
Várom azon blogokat is amelyek nem tartoznak a maglévő kategóriákba. Hiszen azoknak új kategóriát nyitok. Feltétlenül szóljon az, aki talál: The Wanted, Selena Gomez, vagy bármi más sorozat, énekes blogot. Mert olyanok ritkák, és szeretném megtalálhatóvá tenni őket.
Azon is gondolkoztam, hogy külön kategorizáljam az Akciót, Fantasy-t, Szerelemes-t, de a blogok többsége, sőt, majdnem mind szerelemen alapul. Szóval amíg nem kapok több akciós, fantasy-s és egyéb hasonló kategóriájú blogot, addig így marad.
Én is keresek, de egyedül lassan haladok. Ezért szeretnélek titeket is megkérni arra, hogy amelyik blogot szívesen, és gyakran olvassátok, azokat küldjétek be nekem (czapp@citromail.hu).
Köszönöm az eddigi leveleket :* -A
Olvassatok, tanuljatok, legyetek jók ×× 

2013. június 2., vasárnap

Második bejegyzés

Üdv megint. Az oldalra felkerült egy jó pár One Directionos fanfic. Mivel ebből van a legtöbb a magyar blogvilágban, ezért úgy döntöttem, külön kategóriába rakom mindegyik énekest. Ma rengeteg 1D-s blogot meglátogattam, és arra a következtetésre jutottam, hogy mivel sokan kezdtek új történetet, ezért az oldalra csak azok a történetek kerülnek fel, ahova felkerült legalább az első fejezet. Mivel egy csomó blog csak előszóval meg prologue-val rendelkezik, azokat inkább később kerül kategorizálásba. Hiszen abból az első fejezetből többet meg lehet tudni az adott történet "minőségéről", mint a prologue-ból.
Köszönöm az eddigi visszajelzéseket, nagyon hálás vagyok értük. Így már egy lépéssel előrébb vagyok, abban , hogy biztosra vegyem nem hasztalan a munkám. Remélem látogatni fogjátok a blogot, és hasznotokra lesz. Tudom, hogy még csak most kezdtem el ezt az oldalt, de máris többen visszajeleztetek. Ez nagyon jó érzés! Köszönöm szépen. Iratkozzatok! :) -A